20 februari 2011

Ett stycke kontor.Här, just precis där. Sitter jag nu. I soffan, just nu har jag tappat förmågan att komma på. I stressen över pressen har jag tappat bort den.

En tidning inhandlades för att ge tankar, min favoritpenna som så många gånger förr gett så mycket ger mig nu ingenting.

Säg mig, hur gör ni när ni fastnat?

4 kommentarer:

 1. Jag är i samma situation, så egentligen har jag inget bra svar. Men för mig brukar det hjälpa att gå och lägga sig (känns superdumt, speciellt när man är stressad, men gud så många bra idéer jag får precis innan jag somnar). Annars är miljöombyte det bästa tycker jag. Tror att det är något jag måste satsa på själv just nu. Det enda jag vet är att jag alltid kommer på saker när jag minst anar det. Sånt går liksom inte att tvinga fram.

  SvaraRadera
 2. Åh, var i precis samma situation förra veckan. Prestationsångest är hemskt! Då tog jag helledigt hela helgen, och struntade i allt vad form och illustration heter. Inklusive bloggläsning. Åkte på utflykt till Skanör. Kan ofta komma på mig själv med att bara bli än mer stressad av alla andras fantastiska idéer när jag har svårt att komma på en bra själv. Sen bollade jag lite med några klasskompisar på måndagen, och även om jag egentligen hade så mycket att visa och prata om så kändes det fint. Peppen kom tillbaka, även om jag fortfarande väntar lite på att den fantastiska idén ska trilla in :)

  SvaraRadera
 3. Hihi, såg precis din kommentar. Jag tror också februari har med det hela att göra. Det enda bra med den här månaden är ju semlor och alpina vm.

  Hoppas proppen släpper snart, jag är övertygad om att du kommer göra ett skitbra exjobb till slut!

  SvaraRadera
 4. (egentligen INTE hade så mycket att visa)

  förlåt för spamet!

  SvaraRadera