25 augusti 2011

Mitt hem i 520.000 exemplar


För ett tag sedan, var Jann Lipka hemma och fotade hos mig. Tillsammans med tidningen hem och hyra. Tidningen är här nu, jag är på framsidan och framsidestexten lyder: - Så får Åsa plats i liten lya, expertens 10 bästa råd. Jaja! Men i alla fall, fint vart det. Och som sagt foto av: Jann Lipka

7 kommentarer:

 1. Jag kände igen målningen/dekalen ovanför soffan och sen när jag såg ditt namn trillade poletten ner :) Den hade jag ju sett tidigare! Bor själv litet och tycker det är väldigt kul att se andras lösningar.

  SvaraRadera
 2. Shit vilket coolt foto! Jag blir helt lyrisk känner jag :)

  SvaraRadera
 3. malin: ja, va roligt. den där skylinen har vart med ett par gånger. men små lägenheter är rätt kul ändå, gillar utmaningen.

  Doris: Ja eller hur är det fränt, det tog en jäkla stund att fota. Men kul vart det. även himlans kul att ha kvar efter man flyttat från lyan!

  Moa: Haha ja kul som tusan.

  SvaraRadera
 4. Sån ÅSM bild! Och jättefin lägenhet. Gillade reportaget i Hem&Hyra.
  Sådana perspektiv fick vi rita över våra rum, när jag gick på gymnasiet. Väldigt användbart när man ska rita nya möbleringsförslag för boendet :)

  SvaraRadera
 5. Va, vi fick bara lära oss att måla perspektiv åt andra hållet. Fast jag tecknar själv ofta så här, men då blir det varken propotionerligt eller korrekt men det gör ändå inte så mycket tänker jag!!

  SvaraRadera
 6. Åh vilken härlig bild! Snacka om pirr i magen av glädje när man ser den!

  SvaraRadera