09 juni 2011

Bråda dagar!

Jag sysslar med portfolios både analogt och digitalt. Ingenting är klart ännu, men min webbportfolio ligger ändå uppe.

Men jag hör att den fungerar riktigt illa i explorer, jag har inte explorer på min dator inte alls. Och få jag känner har inte heller det. Så om det är någon som har explorer skulle kunna ta en snabbkoll, funkar bilderna? Syns texten?

Grymt, tack!

www.asahammarstrom.se

4 kommentarer:

 1. Det ser bra ut i IE9 men i de äldre versionerna blir det lite konstigt. Jag tycker man får skylla sig själv om man använder internet explorer, speciellt versioner äldre än senaste. :) Här kan man testa hur ens sida ser ut i IE, det tar ett tag att ladda men det kanske är en bra sida om du vill testa lite. http://ipinfo.info/netrenderer/

  SvaraRadera
 2. Håller med om att det ser bra ut i IE9. Jag upplever dock att bilderna laddas aningens långsamt både i IE och Chrome, kanske värt att dra ner kvaliteten lite för snabbare laddning? (Eller så är det min kassa amerikanska bandbredd som ställer till det) Snyggt är det i alla fall. Är nyfiken vad du kommer hitta på härnäst :)

  SvaraRadera
 3. jag kör explorer och där funkar det dessvärre inte. blir bara röda kryss på bilderna. RACKARNS!

  Annars ser det galet fint ut. du är grym!!

  SvaraRadera
 4. Tack för svaren, jag blir galen på html krångel och datorproblem, explorer skit explorer. vetitusan hur jag ska fixa det. men i alla fall tack för att ni tre tog er tiden och tog en liten titt!

  SvaraRadera