04 november 2010

En inofficiell målsättning & give away.

Jag har haft ett mål en längre tid att uppnå 60 prenumeranter på bloglovin. Och idag hände det. Därför tänkte jag så här: Kan ni inte lägga en liten kommentar om vad ni gillar att läsa eller se mer av. Så slänger jag iväg några disktrasor (Har himlans få kvar, man kanske 3 st) Till 3 st som kommer med finfina förlag, idéer eller kanske rent av kritik!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag gillar verkligen din blog, den är inspirerande vad gäller inredning men det är också interessant att ser vad du gör på Designhögskolan.
  Jag tror det skulle vara interessant att ser mer av dig här, vad du gör, vad du har på dig, musik du gillar, etc. Men jag förstår också, om du tror att det är för privat.

  SvaraRadera
 2. Hej! Dina disktrasor är vad som fick mig att lägga till dig på bloglovin faktiskt. :D

  Jag gillar allt du skriver om, men är nyfiken på hur du jobbar, alltså typ se screenshots av grejer eller kanske såhär work-in-progress-bilder. Sånt tycker jag är spännande, att se hur det såg ut innan det blev klart. :)

  SvaraRadera
 3. din sköna stil, både vad gäller grafik, hem, mode o värderingar gör att jag återkommer. du verkar vara en skön typ som ger mej energi!

  ser gärna mer av din lägenhet o vad du ser i din vardag. spännande att se vilka detaljer som fastnar i dina ögon. tänk att alla människor fokuserar på så olika saker i vardagens kuliss... jag är just nu otroligt fascinerad av skorstenar, gärna i morgonmotljus. inte så originellt men höstmorgnar är bästa tiden för att njuta av just dessa fina siluetter!

  hm, nu kom jag från ämnet! jag gillar din stajl damen! det var nog bara det..

  SvaraRadera
 4. Vad fint av dig! Jag gillar ju allt som du gör..så enkelt är det bara! det är en härlig blandning av inredning hemma och vad du gör i skolan om dagarna. Men lite musiktips med Åsa skulle inte vara fel.

  Har du några saker hemma undangömda som du kanske inte är lika nöjd med, misslyckade fynd, konstiga presenter du fått och dyl? ;)

  SvaraRadera