28 september 2011

Att aldrig göra en sak åt gången.


Och dessutom lyckas jag blogga om det. Mitt matbord precis just nu. Massa saker samtidigt, men jag gillart!

27 september 2011

Ett annat fynd för en tjuga.


Hur lyckas jag jämt komma hem med saker som denna?

26 september 2011

En helt fantastiskt grej:



Vi kollar på lägenheter just nu. Och har hittat den perfekte. Den med stort L. Gammalt kök, underbart badrum. Tre rum. Visseligen utanför stan, men ändå fantastisk.

För att plussa på den här drömmen, hittade jag på alcro idag den perfekta grejen. Ett verktyg att måla om hemmet med (ett tips alcro, kör ett samarbete med hemnet, så är saken klar!) Men i alla fall, det funkar verkligen och det blir grymt fint!

Nu har jag visseligen målat köket sjukt snabbt, men testa själva hörrni. Kul kul!

Länken: http://www.alcro.se/fargsatt.aspx?inne

Japp och bilder från Hemnet, såja.

På besök i naturens stormarknad.






Eller jag ljög i förra inlägget. Inte enbart arbete. Även skogspromenader och påfyllnad av skafferiet.

I sinom tid.


Jag syr, fixar, spelar in TV och kodar ny hemsida. Därav tråkuppdateringar här, sorry.

25 september 2011

Sånt onödigt nördigt fynd.



Jag faller alltid för typografiska onödigheter när jag går på second hand butiker. Fina gamla kartonger gör mig förbaskat mycket mer glad än fina gamla tallrikar. Denna skönhet hittade jag igår. Kolla in innhållet på: Dos Family

19 september 2011

Ett år sedan från idag.


Valdagen kom och lyckan uteblev, ett år har gått! Från långhårig till korthårig.

14 september 2011

Åh! Pass på!



Jag funderar på att byta namn på Facebook så att jag också kan tävla om denna underbara bild! Dos-Jennys grymma foto, nu kan det bli dit, likea på fejjan: Klicka här!

10 september 2011

Jag bloggar ju även på andra håll.





Ja som sagt, lite torrt här just nu. Men just nu finns jag ju även på www.dosfamily.com och gästbloggar. Där händer det nog lite mer, inte minst också för att grymma Jenny och chefen även uppdaterar där!

05 september 2011

Inspelarvecka.






fixa rummet hemsidan finns en liten text om hösten program, ni kan ju gissa vilket vi sysslar med mu!

Det allra heligaste, skissboken.





På Formex träffade vi en strålande trevlig kvinna, Marie Oseroff den drivande kraften i Oseroff agentur. Montern deras var förbaskat inspirerande och otroligt fin. Att de dessutom driver ett projekt med snygga skissböcker gör det hela inte ett dugg sämre, inte minst med tanke på min nördighet kring skissböcker, exempel på det: 1, 2 och 3. Finingen i min hand är gjord av Maria Holmer Dahlberg, underbar!

03 september 2011

Tipsen i hem och hyra, på riktigt:









Tidningen. Ja precis. En tipsboll om att inreda med böcker och gamla spel.

Men med tanke på att det bara blev en bild på lägenheten så tänkte jag visa vad jag faktiskt menade med det påståendet. Så, så här gör jag det. Inreder med det som på loppis fortfarande är billigt. (bitter på loppispriser? oja!)

När tidningen väl damp ner




I den stressigaste av tider närmare bestämt i examenstider hade jag ett gäng här hemma, med kamera och stativ. Anteckningsböcker och pennor. Frågandes och fotandes om att bo litet.

Så här blev det tillsist. Typ enda bilden som jag inte log på blev det, jag är inte dryg bara käkförlamad efter en timmes fotande, men ändå blev det rätt fint tycker jag i alla fall!

Det bästa av två världar, en lördagsmorgon.






Brödrost från förra seklets mitt (bästa brödrosten någonsin, oja!) Lp-skivor, en underbar samling av 50-talare som inte bara är bra, utan dessutom snygg att ha som pynt på hyllan. Allt toppas med varsin läsplatta á la 2011. Samsung vs. ipad. Vår morgon.

02 september 2011

15:42


Jag har bästa skrivbordet, ändå slutar det alltid med att jobbet görs i soffan. Ytterliga en anledning varför ryamattan i vardagsrummet är en förbaskat dålig idé!

En helt vanlig dag, typ.









Eller okej en blandning av två veckor. Men beståendes av fixa rummet inspelningar, fotograferingar ståendes på huvud, samt formexbesök.

01 september 2011

Det som sas till mormor, blev också det som hände.



I somras i ett soligt Norrbotten över en lunch med mormor undrade hon vad jag skulle göra till hösten. Jag vet inte alls riktigt sa jag. Men fick jag välja skulle jag gärna jobba mer rumsligt och idébaserat kring inredning fortsatte jag.

Kul för helt plötsligt blev det så och just nu jobbar jag med den här enligt facebook påhittade karaktären aka Isabelle Mcallister. Skön tjej, förbaskat kul.

Ja och bilderna. Tredje gången gillt med självutlösaren.